Sidhuvudbild

Aktiva Förskolor AB består av 3 förskolor i centrala Vallentuna - Junibacken, Rickeby och Vintergatan.

Förskolan Junibacken är belägen i centrala Vallentuna på Sommarvägen 27 och Rickeby förskola, en liten förskola i ett radhus, finns på Höjdvägen 23.

Vår nya förskola Vintergatan öppnade hösten 2014 och är Vallentunas första förskola som är ett passivhus standard. Förskolan är belägen på Karlavägen 66.

Vinterg.JPG

krav.jpg

Jan. 2015 blev Vintergatans kök(och därmed även Rickebys kök) KRAV-certifierade vilket innebär att 25% av totala inköp av livsmedel ska vara KRAV/EU-ekologiskt/MSC-märkt. Av de 25% ska minst hälften vara KRAV-märkta inköp. Mer om detta kan Du läsa här!

Kö till våra förskolor

Just nu sker en systemuppdatering av Skolvalssidan (Vallentuna kommun) och det är inte möjligt att ställa sig i kö, få platserbjudande mm via den. Detta ska vara i bruk igen den 1 juni och tills dess kan du kontakta vår köansvariga via mail eller telefon - Efwa Nyman 0709-522467 info@srfab.se.

barn.jpg

Sommar

Vecka 28 -31 samarbetar SRF AB med Aktiva Förskolor och vi alla är tillsammans på förskolan Kusin Vitamin i Bällsta. Mer information kommer senare till berörda.

fjaril-o-blomma.gif

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in